RİZE / FINDIKLI - Çağlayan Osman Hacıalioğlu İlkokulu

Çağlayan Osman Hacıalioğlu İlkokulu

Adres
ÇAĞLAYAN KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ ÇAĞLAYAN OSMANHACIALIOGLU ILKORTAOKUL BLOK NO 13 FINDIKLI / RİZE
Vizyon
Vizyonumuz; bize bırakılan manevi mirasımız ışığında ve Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda hızla değişen dünyada öğrencilerimizin kendini ifade edebilen, hızla değişime ayak uydurabilen, içinde yaşadığı doğa parçasın diğer canlılara da saygısı olan Toplam Kalite Felsefesinin temelini oluşturan liderlik özellikleri gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Fındıklı Çağlayan Osman Hacıalioğlu İlkokulu olarak öğrencilerini Atatürk´ün " geleceğin umudu" dediği; dinamik, bilgiyi güç kaynağı edinmiş, doğaya ve insanlığın sorunlarına karşı duyarlı, geçmişini analiz ederek geleceğini aydınlatan, görev ve sorumluluklarının bilincinde evrensel değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmek ve eğitim sisteminin gelişimine katkıda bulunmayı misyon edindik.
Öğretim Şekli :Normal ve gündüzlü eğitim yapılmaktadır.
Başlama: 08.20 Bitiş: 14.40
Okulumuz merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır.
Ulaşım servisle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz 2083 m2´ lik arsa üzerine kurulmuştur. Bahçe alanı 1513 m2 olup etrafı duvarla çevrilmiştir. Bahçe alanı içerisinde bir adet kamelya ile çeşme mevcuttur. Bunun dışında sportif etkinlikler için basketbol ve voleybol sahaları da bahçe içinde yer almaktadır. Bina alanı 570 m2 olup üç katlıdır. Merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır.
5 km